Dinsdag 25 juni staat vanaf 9:00 uur de koffie en thee voor u klaar in ’s Hertogenbosch en heten wij u van harte welkom. Om 10:00 uur start het plenaire programma met een keynote speech van Paul Iske. Daarna zijn er 4 rondes, waarin u kunt kiezen uit meer dan 100 sessies. Rond 16:45 uur sluiten we de dag af met een netwerkborrel.

Programma
Leren is doen door te ervaren hoe het anders en beter kan. Soms zijn mensen terughoudend in het vertellen hoe dit écht is gegaan. Zeker bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe wetgeving, waar iedereen graag de successen wil delen, terwijl we zoveel van elkaar kunnen leren door juist te bespreken waar het mis is gegaan.
 
En zoals Paul Iske aangeeft: “Mislukkingen maken de wereld beter en mooier. Zolang we er maar van durven te leren.” Hij zal als hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de Universiteit Maastricht de Schakeldag 2019 openen en ons meenemen in zijn ervaringen.
 
Na een plenair gedeelte is er de mogelijkheid om uit een veelheid van workshops te kiezen. In deze workshops staan zowel de huidige als de toekomstige wet en regelgeving over de fysieke leefomgeving centraal en komen enkele grote maatschappelijke transities aan bod.
Uiteraard is er ook aandacht voor andere manieren van werken en tools en kunt u zelf ook actief aan de slag met games, quizzen en debatten. Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om bekende en nieuwe collega’s te ontmoeten.
 
Voor wie?
De Schakeldag is bestemd voor uitvoerende- en beleidsmedewerkers werkzaam bij de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. 
 
Aanmelden en kosten
U kunt zich inschrijven via het registratieformulier. Na inschrijving ontvangt u direct een bevestiging en  de instructies om uw keuze te maken uit het workshop programma. Kosten voor deelname bedragen € 110,- exclusief BTW Belasting op de toegevoegde waarde (Belasting op de toegevoegde waarde).

Meer informatie
 www.schakeldagen.nl