Twee licht getinte jongeren (man, vrouw) staan en zitten op de rand van een skatebaan. De jongen links heeft skeelers aan, de vrouw rechts kijkt lachend naar de man.

Werk jij mee aan de inrichting van de openbare ruimte en ben je geïnteresseerd in het meenemen van gezondheid daarin? Werk jij aan meer sporten, spelen en/of bewegen of aan actieve mobiliteit? RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) onderzoekt hoe vuistregels jou daarbij kunnen helpen. Vuistregels kun je zien als een soort advieswaarden, richtlijnen voor thema's waar geen of weinig normen voor zijn. 

Voor een onderzoek van het Rijksprogramma Gezonde Leefomgeving, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zoeken we beleidsambtenaren (sociaal, fysiek of ruimtelijk) en adviseurs die met ons in gesprek willen in een online focusgroep. Het kost je 1 tot 2 uur in de laatste week van februari of in de eerste week van maart, voorbereiden is niet nodig.

Lijkt dit je wat? Laat je e-mailadres vrijblijvend achter bij het organiserende team via onderstaande knop:

We hebben op dit moment genoeg respondenten, bedankt voor je interesse!

We nemen contact met je op en hopen je snel te spreken via Teams! Na ons gesprek houden we je graag op de hoogte van de uitkomsten, zodat je als een van de eerste met de vuistregels aan de slag kan.